Wednesday, August 31, 2005

suara hati

5 Comments:

At 3:14 am, Blogger Anisah said...

si hud ka itu?

 
At 4:53 pm, Blogger faezah said...

puasa ke tak si hud ni...

 
At 4:55 pm, Blogger faezah said...

kak nik tu menulis lepas lokman 'menerujakan' dia menulis ke?/hehhe elokla tu ..ngisi maso lapang...bakat dah ado cumo tak ponah nak mencubo yo..tahniah la yo..

blog kak as ni boleh guno utk buek marketing bisnes ko??

 
At 12:58 pm, Blogger lininhud said...

macamaana korang boleh komen, orang lain tak dapat masuk? gambar si ud ni main2 je masukkan, pas tu, nak tukar dah tak reti hahaha

 
At 2:00 am, Blogger Yasmin said...

Belog ini hanya membenarkan orang yang ada akaun blogger untuk jadi celupar. Yang takde akaun tu, kena duduk diam-diam. :)

Senang ja mau sign up, indak payah buat belog pun. Belog ini memang gini untuk mengurangkan spammer.

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home